Loading...
Rešitve po meri2017-04-24T17:50:22+00:00

Pomagali smo rešiti probleme v skoraj vseh panogah industrije, podjetništva, turizma in prav tako tudi v domovih. Vsaka stranka je za nas svoj projekt, v katerega vključimo vse svoje znanje in izkušnje, s ciljem pridobitve najustreznejše rešitve.

Sodelovanje z velikim številom proizvajalcev različnih izdelkov in storitev, predvsem pa lastna strokovna ekipa, ki je sestavljena iz strokovnjakov iz različnih področij, je zagotovilo, da bomo rešili tudi vašo težavo in vam tako pomagali poslovati bolj kvalitetno, učinkovito in brezskrbno.

Za rešitev vašega stanja bomo skupaj z vami opravili:

  • analizo trenutnega stanja in potreb,
  • raziskavo,
  • načrtovanje,
  • razvoj rešitve po meri,
  • pregled rešitve in pogovor ter
  • izvedbo rešitve.

Zakaj rešitve po meri?

Zahteve trga po kvaliteti izdelkov ter zdravju in varovanju ljudi in okolice, od proizvajalcev zahtevajo visok standard opremljenosti delovnega okolja. Da bi naša rešitev imela za vas popoln učinek, je zelo pomembno, da so uporabljeni ustrezni produkti in materiali na pravem mestu oziroma v kombinaciji z materiali, ki jih vi že uporabljate.

Ponujamo vam celovito rešitev
odsesavanja kakršnihkoli materialov v industrijskem ali domačem okolju. Naša rešitev zajema vse potrebne sisteme, materiale in naprave (cevi, filtri, ventili, lopute, črpalke, sesalne roke, mize, separatorje, dozatorje), ki so potrebni za izvedbo.

V naši spletni trgovini boste lahko videli in kupili vse izdelke, ki jih prodajamo za industrijsko ali profesionalno uporabo, lahko pa tudi najamete različne sesalne naprave.

Zaupajte nam vašo težavo, za vse ostalo bomo poskrbeli mi.

Pri nas ne poznamo odgovorov kot so; »To se pa ne da«, »Mi tega nimamo«, »To ne obstaja« ali »To ni mogoče«.

Vedno najdemo rešitev za vaše težave.

Pošljite povpraševanje